سازهای غربی - بخش معرفی و دانلود موزیک
-
عضو انجمن

-
-
» تبلیغات انجمن
-
ناظم انجمن ها

پـویای عــــزیز شما در رابطه با سبک ها هم در این تاپیک پستی می ذارید؟!
خیلی دوست دارم بفهمم راک اینا چیه و شاخصش چیه !! من اهل آهنگ های ایرانی هستم(پاپ و رپ(6و 8)) برای همین کنجکاوم
-
-
عضو انجمن

صادق جان تو این تاپبک فقط در مورد سازها مینویسم ولی برای بررسی سبک ها تو یک تاپیک دیگه توضیح میدم موفق باشی
-
-
عضو انجمن

ویولا
ویولا عضو آلتو خوانواده سازهای زهی می باشد . بخش زیادی از تاریخچه خود را با ویولن سهیم می باشد . دارای ساختمانی یکجور و مشابه با ویولن می باشد . اگر چه کمی بزرگتر از آن باشد.
ویولا مدت زیادی تحت تاثیر ساز کوچکتر مناسب (( ویولن)) با تکنیک قویتربود. از اواخر سال 1700 میلادی آهنگسازان اقدام به استفاده از شخصیت ویژه ویولا با صدای ملایم و مطبوع آن نمودند و در نهایت گوشه ای از اعتبار و اهمیتی که شایستگی آنرا داشت به آن اعطاء نمودند.
-
-
عضو انجمن

-
-
عضو انجمن

-
-
عضو انجمن

-
-
عضو انجمن

-
-
عضو انجمن

-
-
عضو انجمن

ساکسیفون
ساکسیفونها با کلارینت بعنوان خانواده سازهای یک زبانه ای طبقه بندی شده اند ، اما در واقع آنها یک ترکیبی از کلارینت و ابوا می باشند ، ساکسفونها همانند کلارینت دارای یک زبانه می باشند که به قسمت دهانی نوک داری متصل شده اما لوله مخروطی و زنگ خیره کننده آن از نمونهای بارز خانواده ابوا هستند.ساکسفون در حدود سال 1840 میلادی توسط آدلف ساکس بلژیکی که سازنده لوازم موسیقی و در پاریس مشغول بکار بود ، اختراع شد.خانواده ساکسفون در اصل شامل 14 عضو می باشد. اما امروزه تنها هشت عضو آن معمولا ساخته می شود. این هشت عضو با شروع از کوچکترین آنها شامل : سوپرانیون ، سوپرانو، آلتو تنور ، باریتون ، باس ، کنتر باس و ساب کنتر باس می باشد. ساکسفونها اعضاء معمولی و متناسب برای دسته های رقص و گروه های نظامی هستند ، و معمولا آنها در کارهای ارکستری بصورت تک نوازی مشخص و مجزا ظاهر می گردند.

از چارلی چاپلین می پرسند :
میگه خوشبختی فاصله این بدبختی است تا بدبختی بعدی
-
قوانین ارسال