دوستان این بازی معجزه ی زمان خودش بوده... از 95% سایت ها امتیاز کامل گرفته...باگ خیلی کم داره...اگه با hardبازی کنین واقعا جو گیرتون می کنه
نکته ی جالب اینه که این بازی مال 7-8 سال پیشه!!!! این بازی و strong hold 1 اولین بازی هایی بود که من خودم خریدم و تو هیچ جایی دیگه این 2 بازی را ندیدم تا 2-3 سال بعد که جنگهای صلیبی[strong hold] به شهرت رسید . همه اونا خریدن ولی real war بازم گمنام بود فقط بچه های فامیل بودن که هی real war cd را از من می گرفتن ...اینم یه خاطره که براتون گفتم
در کل بهتون بگم این بازی اون اقایونی را عاشق خودش می کنه که بازی های واقعی و بی اغراق مثل جنرال دوست دارن،این بازی تمامی سلاح هایی که 2 تیم {امریکا و روسیه}دارند شامل میشه البته الان یادم نیست روسیه یکی از تیم ها بود یا یه جای دیگه...
در کل بهتون بگم عمرا باور نمی کنین این بازی ماله 7-8 ساله پیشه چون همین حالا هم گرافیکش و هوش مصنوعی سر بازها بی نظیره فقط هر چی فکر کردم نفهمیدم چرا ورژن های بعدیش نیومد....
دانلد نکنید 90 درصد عمرتون به فناست...
ORکد:[فقط اعضا به تمام قسمت ها دسترسي دارند ، شما هم به جمع ما بپيونديد] [فقط اعضا به تمام قسمت ها دسترسي دارند ، شما هم به جمع ما بپيونديد] [فقط اعضا به تمام قسمت ها دسترسي دارند ، شما هم به جمع ما بپيونديد]

LinkBack URL
About LinkBacks